+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Vakantieboerderij

Op het terrein van ´t Lohr ligt een unieke vakantieboerderij op een steenworp afstand van de Duitse grens. De boerderij bevindt zich in een schitterende wandelomgeving waar tal van activiteiten ondernomen kunnen worden. Wij beschikken over drie accommodaties. Hier kunnen verschillende groepen verblijven, van 25 tot 75 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van moderne faciliteiten. Op deze manier ontbreekt het u nergens aan en heeft u nergens omkijken naar.

Wanneer u op zoek bent naar een vakantieboerderij kunt u nergens beter terecht dan bij ´t Lohr. Wij zijn trots u te kunnen mededelen dat alle gasten gratis gebruik kunnen maken van het overdekte en verwarmde zwembad. Het zal u goed doen om te horen dat u tijdens uw bedrijf gebruik kunt maken van Finse barbecues. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om in de omgeving onder meer te gaan kayakken, mountainnbiken en abseilen.

Wilt u meer weten over een verblijf in de vakantieboerderij van ´t Lohr? Dat horen wij graag. Deze website geeft u een uitgebreid overzicht van wat wij u te bieden hebben.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; GroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantieGroepshuisFamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderij.