+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

We gaan verbouwen!

 

We beginnen aankomende week met een kleine renovatie van de badkamers. Met name de toiletten moeten eraan geloven. Er komt een nieuwe achterwand in, want de inbouwreservoirs zijn aan vervanging toe.

 

Na oud en nieuw, in januari, gaan we met de grootste klus aan de slag. Aangezien we steeds vaker grotere groepen ontvangen gaan we Antje en Berta niet meer apart verhuren. We gaan er 1 grote groepsaccommodatie van maken. Nu al te huur als Dora. Maar in iets andere vorm dan op het moment. In Dora zitten nu twee keukens. Dit wordt 1 grote keuken, met betere mogelijkheden voor grote groepen. Denk aan snellere vaatwassers, groot fornuis, genoeg bergruimte, etc. Daarnaast gaan we de entree ruimer maken.

 

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen! De website en de boekingsmodule worden zo snel mogelijk aangepast.

About the author