+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Familieweekend

Bij het regelen van een familieweekend komt heel wat kijken. U gaat op zoek naar een bijzondere locatie die voor ieder wat wils moet bieden. Die garantie krijgt u op het terrein van ´t Lohr. Wij beschikken over drie groepsaccommodaties. Twee daarvan kunnen aan elkaar gekoppeld worden. De accommodaties zijn voorzien van moderne faciliteiten zodat het u nergens aan ontbreekt en u nergens omkijken naar heeft. U hoort het al: bij ´t Lohr weet u altijd precies waar u aan toe bent en heeft u nergens omkijken naar.

Het zal de deelnemers aan uw familieweekend goed doen om te horen dat alle gasten gratis gebruik kunnen maken van het overdekte en verwarmde zwembad. De accommodaties zijn gelegen in een groen en rustig gebied op een steenworp afstand van de Duitse grens. De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen, maar ook voor onder meer mountainbiken, kayakken en abseilen.

Heeft u interesse in het doorbrengen van een familieweekend bij ´t Lohr? Kijk dan snel verder op deze overzichtelijke website en laat uzelf versteld staan van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; KampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantieGroepshuisFamilieweekend.