+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Groepshuizen

U bent aan het juiste adres bij recreatiegebied ´t Lohr wanneer u op zoek bent naar groepshuizen die geschikt zijn voor een lang weekend of een vakantie. Het terrein van ´t Lohr ligt vlakbij de Duitse grens in een prachtig wandelgebied dat zeer geschikt is voor het ondernemen van diverse activiteiten. Tijdens een verblijf op ons terrein heeft u nergens omkijken naar. Wij beschikken over drie accommodaties die allen zijn voorzien van moderne faciliteiten. Hier verwelkomen we groepen van 25 tot 75 personen.

Bij de zoektocht naar groepshuizen rekent u op kwaliteit. Die garantie krijgt u bij ´t Lohr. Het zal u goed doen om te horen dat u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van de Finse barbecue kota´s. Daarnaast staat het alle gasten vrij om gratis te zwemmen in ons overdekte en verwarmde zwembad. Liefhebbers van voetbal en volleybal komen bij ons volledig tot hun recht. Daarnaast kunt u in de nabije omgeving onder meer gaan mountainbiken, kayakken en abseilen.

Heeft u interesse in een verblijf in één van onze groepshuizen? Kijk dan eens verder op deze website en ontdek de mogelijkheden waarover u beschikt. We hopen snel meer voor u te mogen betekenen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; GroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatie,  Groepsvakantie,  GroepshuisFamilieweekendKampeerboerderij,  VakantieboerderijGroepshuizen.