+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Groepsvakantie

Wie een unieke groepsvakantie wil beleven is aan het juiste adres bij de groepsaccommodaties van ’t Lohr. Wij beschikken over drie accommodaties. Twee daarvan zijn aan elkaar te koppelen. Wanneer u voor ’t Lohr kiest, ontbreekt het u werkelijk aan niets. U heeft een ruime keuze uit activiteiten en u bevindt zich in een prachtig natuurgebied. Daarnaast is het verwarmde en overdekte zwembad door alle groepen gratis te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een geschikte accommodatie voor een groepsvakantie hoeft u niet verder te zoeken. Onze accommodaties zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Wat dacht u van een avondje heerlijke barbecueën op één van Finse kota´s. Liefhebbers van onder meer voetbal en volleybal komen bij ons volledig tot hun recht. U hoort het al: bij ’t Lohr beleeft u een heerlijke tijd samen met de mensen om u heen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de bijzondere groepsvakantie die u bij ons kunt doorbrengen? Kijk dan eens verder op deze website en ontdek al onze overige mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; GroepshuisFamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantie.