+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Kampeerboerderij

Op het recreatieterrein van ´t Lohr vindt u een unieke kampeerboerderij. Deze boerderij ligt in een schitterende wandelomgeving op een steenworp afstand van de Duitse grens. Wij beschikken over drie groepsaccommodaties waar we groepen van 25 tot 75 personen verwelkomen. Wanneer u voor ´t Lohr kiest, ontbreekt het u aan niets. Hier beleeft u een heerlijk weekend of een spannende vakantie.

Als het gaat om een kampeerboerderij kunt u nergens beter terecht dan bij ´t Lohr. Alle accommodaties op ons terrein zijn voorzien van moderne faciliteiten. Het zal u tevens goed doen om te horen dat onze gasten gratis gebruik kunnen maken van een verwarmd en overdekt zwembad. Liefhebbers van onder meer volleybal en voetbal kunnen bij ons hun hart ophalen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten in de omgeving te ondernemen zoals mountainbiken, kayakken en abseilen.

Wilt u graag meer weten over een verblijf in onze kampeerboerderij? Kijk dan eens verder op deze website en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben. We hopen snel iets van u te mogen horen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; VakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantieGroepshuisFamilieweekendKampeerboerderij.