+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Luxe groepsaccommodatie

Op het recreatieterrein van ´t Lohr vindt u een luxe groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Hier beleeft u een onvergetelijke vakantie met uw familie of vrienden. Wanneer u voor ´t Lohr kiest, ontbreekt het u aan niets en heeft u nergens omkijken naar. Wij beschikken over drie accommodaties die plaats bieden aan groepen van 25 tot 75 personen. De prachtige wandelomgeving biedt voor ieder wat wils.

Als het gaat om een luxe groepsaccommodatie kunt u nergens beter terecht dan bij ´t Lohr. Het zal u goed doen om te horen dat onze gasten gratis gebruik kunnen maken van het overdekte en verwarmde zwembad. Liefhebbers van voetbal en volleybal kunnen bij ons hun hart ophalen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de omgeving onder meer te gaan kayakken, abseilen en mountainbiken.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar onze luxe groepsaccommodatie? Kijk dan snel verder op deze overzichtelijke website en ontdek onze talloze mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; GroepsvakantieGroepshuisFamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatie.