+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Achterhoeks wandelgeluk

Omgeving Achterhoek groepshuis 15 personen

Fiets en wandelomgeving de Achterhoek

De Achterhoek is echt een prachtige omgeving om te wandelen of om te fietsen.  Er zijn  veel aparte fiets- en wandelpaden aangelegd in onze directe omgeving. In en om Engbergen en Voorst, waar we zelf ook gevestigd zijn, is 2 jaar geleden een behoorlijk aantal nieuwe paden aangelegd. Dit betekent  dat je vanuit het vakantiehuis of groepsaccommodatie zo de paden op kunt om het gebied te verkennen. Maar net iets verder weg ligt Sinderen, hier heeft de stichting kerkepaden Sinderen prachtige kerkepaden herstelt en aangelegd. Een fantastisch netwerk van paden is zo ontstaan. En wat te denken van Montferland, wandelen door de licht heuvelachtige bossen, tegen de Duitse grens aan.

Wil je nou van te voren al een indruk krijgen van de verschillende routes die je kunt wandelen? En hoe mooi de Achterhoek is om te wandelen (of te fietsten) Kijk dan eens naar de filmpjes van ‘Remko op Gelukstoer’. Remko gaat op pad door de Achterhoek met zijn camper/busje en wandelt er wat af. Ondertussen laat hij ons meegenieten van de geluksmomenten die hij onderweg in de Achterhoek tegenkomt.

Kortom, de Achterhoek is ook voor uw familieweekend, of groepsvakantie de ideale uitvalsbasis. Genieten van elkaars gezelschap, maar ook van de Achterhoekse natuur. De rust, de ruimte, het prachtige coulissenlandschap. Kleine wandelpaadjes, bossen en de prachtig aangelegde kerkenpaden. De Achterhoek is prima te voet te ontdekken.

About the author