+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Activiteiten

Veel te beleven op 't Lohr

Activiteiten bij het vakantiehuis

Je hoeft niet op pad te gaan om dingen te ondernemen tijdens uw verblijf op ’t Lohr. Er is genoeg te beleven bij en rondom het vakantiehuis! En bovendien is groepsaccommodatie ’t Lohr gelegen in een groene omgeving in de Achterhoek. We hebben mooie wandel- en fietsroutes voor u klaar liggen. Deze gaan door het recreatieve gebied Engbergen, over kleine kerkepaden, langs water, door het bos en met uitzicht over de diverse landerijen. Voor jong en oud, bij goed of slecht weer, activiteiten genoeg!

Biotop wildpark

Anholter Schweiz

 Met 45 diersoorten, midden in de natuur en 6 kilometer aan wandelpaden is het hier heerlijk toeven. Net over de grens in Duitsland. Op slechts 5 kilometer van uw vakantieverblijf.  Leuk voor kinderen, door de diverse speelmogelijkheden. Maar zeker ook voor volwassenen een plek om te onthaasten en te genieten. 

Kinder pretpark

Land van Jan Klaassen

Gezellig en knus kinderpretpark in de Achterhoek met het grootste poppentheater van Nederland. Zowel binnen als buiten van alles te beleven. Vooral kinderen tussen 4 en 8 jaar zullen hier een prachtige dag ervaren. 

Industriepark

DRU

Van smelten en gieten naar ijzersterk genieten. 

DRU Industriepark bruist van de activiteiten en evenementen. De voormalige ijzergieterij is compleet opgeknapt, gerenoveerd en herontwikkelt. Elke dag is er wel iets te doen. Van een bezoek aan het theater, een rondleiding over het terrein, een cursus, een boottocht, een bezoek aan ICER innovatiecentrum, een beurs of een festival. Het kan allemaal!

Kasteel, museum, park

Wasserburg Anholt

Voor de cultuurliefhebber is een bezoek aan Wasserburg Anholt een must. In het museum hangt zelfs een schilderij van Rembrandt! Een wandeling door het park maakt het uitje helemaal af. 

Actief naar buiten

Magic Outdoorsports

Lekker fanatiek aan de slag? Magic Outdoorsports heeft een gevarieerd programma. Voor ieder wat wils. Denk onder andere aan kanoën, klimmen, abseilen, boogschieten, gps-tochten, steppen, levend ganzenbord en spooktochten. Van alles mogelijk!

Voor de innerlijke mens

Lekker samen tafelen

Een verblijf in een groepshuis bij ’t Lohr is in  principe op basis van zelfverzorging. U kunt zelf uw maaltijd verzorgen, ergens lekker uiteten gaan, of u bestelt de catering via ons. De mogelijkheden zijn zeer divers!