+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Korte golfbaan ’t Lohr

Niet alleen om te overnachten kunt u bij ons terecht, ook voor een dagje uit!  Recreatie ’t Lohr heeft namelijk ook een korte golfbaan, bestaande uit:
18 holes pitch en putt
– 9 holes par 3 
9 holes voetgolfbaan
– bubble voetbal
– driving range en chip en putting greens
– clubhuis

Golf

Het is een golfbaan die op kleinere schaal is aangelegd met kortere afstanden en iedereen mag er komen golfen, ook zonder ervaring. Erg laagdrempelig om een keer een balletje te slaan. Voor diegenen die het nog nooit hebben gedaan geven we graag een korte instructie. Hierna kunt u zelf aan de slag. De baan is echter uitdagend genoeg, ook voor de gevorderde golfer. Naast de golfbaan hebben we ruime oefenfaciliteiten. Ideaal om te oefenen, golfles te nemen of een clinic te volgen. Voor groepen hebben we verschillende arrangementen. 

Voetgolf

Naast de golfbaan hebben we een voetgolfbaan met verschillende leuke holes met hindernissen. Leuk voor jong en oud. Al vanaf 3 jaar een prima activiteit. Probeer in zo min mogelijk trappen de voetbal in de putt te krijgen! Wie maakt er een goal-in-one??

Clubhuis

Voor of na het (voet)golfen kunt u vertoeven in ons clubhuis of op het terras, met uitzicht over de golfbaan. Gasten van onze groepsaccommodatie zijn ook welkom in ons clubhuis voor een drankje of een klein hapje. Met een groep is het wel aan te raden om vooraf re reserveren. Wij kunnen uw catering verzorgen in het clubhuis, maar uiteraard ook in uw groepsaccommodatie.