+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Over ons

Familie Schieven - Piepers

Wij verwelkomen u graag bij Recreatie ’t Lohr! En tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie zijn wij uw aanspreekpunt. 

Ooit zijn Marinus en Netty in Voorst komen wonen om een varkensboerderij te runnen. In 1999 zijn ze hiermee gestopt. De jaren hierna zijn er nieuwe plannen gemaakt. En vervolgens is er hard verbouwd om de groepsaccommodatie in 2005 te openen. 

Sinds 2008 is er ook een korte familiegolfbaan bij gekomen. En vanaf toen is het een echt familiebedrijf geworden en is ook dochter Nienke en partner Danny van de partij.

Onze woonplek

Wij hebben het voorrecht om elke dag te kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Wij wonen namelijk alle vier (samen met de twee kindjes van Danny en Nienke) ook op hetzelfde terrein als de groepsverblijven en de golfbaan. Zo zijn we altijd in de buurt mocht u ons nodig hebben. En wij kunnen u ten alle tijden tips geven over de omgeving. Er is niet alleen op ons eigen terrein super veel te ondernemen, maar ook in de omliggende plaatsten (Ulft, Doetinchem, Bocholt) en in de gehele Achterhoek is veel te beleven.