+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Over ons

Familie Piepers-Schieven

Wat leuk dat u er aan denkt om onze groepsaccommodatie en of korte golfbaan te bezoeken! Tijdens uw verblijf zijn wij uw aanspreekpunt, we wonen namelijk zelf ook op deze fantastische plek. 

In 1986 hebben Marinus en Netty, de ouders van Nienke, deze boerderij gekocht.  Destijds was het een varkensboerderij, maar eind jaren negentig zagen Marinus en Netty de varkenshouderij niet meer zitten. Maar dan…? Aangezien Marinus gouden handjes heeft en al jaren in de bouw werkt, was de keus snel gemaakt en werd er flink omgebouwd tot een groepsaccommodatie. Niet veel later werd er flink gegraven en kwam er ook het zwembad bij. 

Enkele jaren later kwam het plan van een pitch en putt golfbaan. Vanaf 2008 is die korte golfbaan erbij gekomen, inclusief kleinschalige horeca en vanaf dat moment is Nienke bij in de zaak gekomen. En al snel kwam ook Danny bij in de zaak. Ondertussen hebben we het bedrijf samen over kunnen nemen van Netty en Marinus. En wonen we met zijn allen op ’t Lohr, samen met onze twee kinderen Jamie en Resa. 

We hebben het voorrecht om elke dag te kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Heerlijk in de natuur, naast de golfbaan, op een rustgevende plek. Elke dag weer genieten! En erg handig, want zo zijn we altijd in de buurt mocht u ons nodig hebben. Wij kunnen u ten alle tijden tips geven over de omgeving. Er is niet alleen op ons eigen terrein super veel te ondernemen, maar ook in de omliggende plaatsten (Ulft, Doetinchem, Bocholt) en in de gehele Achterhoek is veel te beleven. 

We laten u graag mee genieten van deze mooie plek! Hopelijk tot snel!

Danny en Nienke Piepers-Schieven