+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Dora

Indeling

Groepshuis Dora

Het groepshuis Dora is geschikt voor maximaal 58 personen.

Recreatieruimte en faciliteiten
Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee tv-hoeken met banken.  Er zijn twee keukens. Beide van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, afwasmachine en vijf-pitsgasfornuis. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer.
Er zijn twee grote badkamers. Aan beide kanten van de accommodatie een,  met ieder drie douches, vier toiletten en zes wastafels. En naast elke badkamer is er nog een aparte invalidenbadkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, afwasmachine en vijf-pitsgasfornuis. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer.

Slaapkamers
In twee vleugels van het groepshuis zijn de slaapkamers gelegen. Vooral ideaal voor kinderkampen en schoolkampen. Zo is er namelijk een ‘jongenskant’ en een ‘meisjeskamp’. Maar ook voor families erg prettig. 
De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:
7 keer slaapkamer 2-persoons (2 kamers hebben een extra kinderbedje)
2 keer slaapkamer 3-persoons 
5 keer slaapkamer 6-persoons (met 2 eenpersoonsbedden en 2 stapelbedden)
1 keer slaapkamer 8-persoons (met 4 stapelbedden)
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Faciliteiten buiten
Groepshuis Dora heeft een twee eigen terrassen en daarnaast nog een apart gedeelte met picknicktafels. Er zijn twee finse kota (houten blokhut waarin een vuurtje gemaakt kan worden). Ook staan er twee trampolines.  En natuurlijk kunt u bij een verblijf in deze accommodatie gebruik maken van het verwarmde zwembad, het voetbalveld, en de overdekte speelruimte. 

 

Wat bent u kwijt voor een verblijf in Dora?

De basishuurprijs van groepsaccommodatie Dora op basis van een verblijf met maximaal 45 personen. Komen er meer dan 45 personen, dan betalen deze extra personen nog €17,50 per persoon per nacht erbij. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis meekomen en kunnen in een kinderbedje slapen (zelf bedlinnen meenemen)

De prijs is inclusief toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten, gas, water en licht en gebruik van het zwembad.
Prijzen voor een verblijf met feestdagen en halve midweken zijn op aanvraag.
Voor een hond vragen wij €10,00 vergoeding per verblijf.

 april 2020 t/m oktober 2020 november 2020 t/m maart 2021
Weekend
€2675€2350
Lang weekend€2950€2575
Midweek€2675€2250
Week€4275€3300

Beschikbaarheid en reserveren Dora?

Wilt u liever een optie, of nog wat vragen?
Doe ons dan een berichtje