+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Catering

De keukens in onze groepshuizen zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor kunt u prima maaltijden verzorgen voor de groep tijdens uw verblijf. Maar soms is het lekker als een en ander voor je geregeld wordt. En wij nemen het graag voor jullie uit handen. Daarom bieden wij graag de volgende catering mogelijkheden aan u aan.

Broodjesservice

Met het ontbijt tijdens een weekendje weg heb je het liefst vers afgebakken broodjes. Wij kunnen daarvoor zorgen. Bestel het minimaal een avond van te voren en wij brengen de broodjes ’s morgens bij u, zodat u lekker kunt ontbijten.

Ontbijt

Lekker snel aanschuiven aan het ontbijt? Kies dan voor ons ontbijtbuffet! Wij kunnen het bij uw groepshuis brengen met de serveerwagen. Of u kunt ervoor kiezen om het ontbijt te nuttigen in buffetvorm in het clubhuis. 

Het ontbijt bestaat uit diverse soorten broodjes en beleg. Gekookt eitje, vers fruit. Koffie, thee, melk en jus. 

Kosten zijn €9,50 per persoon

(Br)Lunchbuffet

Even lekker lunchen voordat jullie op pad gaan naar een leuke activiteit? Of de zondagochtend pas later ontbijten en er een brunch van maken?

Het lunchbuffet bestaat uit groentesoep, diverse soorten brood en broodjes, ruime keuze uit zoet en hartig beleg, kroketje, vers fruit, koffie, thee, melk en jus. 

Kosten zijn €12,50 per persoon