+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Familieweekend weg? Het mag weer!

We mogen jullie weer ontvangen!

 

Er even tussenuit met paar huishoudens in een groot vakantiehuis? Het was even niet mogelijk, maar het mag weer gelukkig. (vanaf eind januari) Waar we wel rekening mee dienen te houden op dit moment is de 1,5 meter afstand, vanaf 13 jaar. Onze vakantiehuizen zijn echter ruim genoeg. Dus dat is prima te doen. En deze regel zal vast voor het voorjaar of de zomer weer versoepeld worden.

 

Heb je dus zin om er eindelijk weer even tussenuit te gaan met je familie? Een gezellig weekendje weg met vrienden? Een teambuilding met overnachting? Of een teamweekend met je sportclub? Boek dan snel je weekend in onze groepsaccommodatie in de Achterhoek. We hebben nog wat last minute aanbiedingen voor in maart en april. En ook in het najaar hebben we nog weekenden beschikbaar.

 

Paar tips om te doen tijdens je weekend weg bij ‘t Lohr:

 

  • Ga overdag lekker wandelen door het naastgelegen bos, of langs de Oude IJssel in recreatiegebied Engbergen. We hebben verschillende wandelroutes voor jullie klaarliggen.

 

  • Organiseer een foute bingo-avond. Of doe een leuk groepsspel. Geen zin om zelf wat te maken? Kijken eens op groepsspellen.nl voor kant en klare quizzen en spellen. Ik heb hier zelf ook al eens een spel van gespeeld. Erg leuk!

 

  • Neem je zwemkleding mee, want ons zwembad kun je altijd in. Overdekt en verwarmd, heerlijk!

 

  • Naast een groepsaccommodatie hebben we ook een pitch en putt golfbaan en een voetgolfbaan. Hoe leuk om een ronde (voet)golf te doen! Lekker dichtbij en het golfen kan ook als je het nog nooit hebt gedaan. Het is een korte golfbaan en je krijgt er een uitleg bij vooraf.

Groepsaccommodatie Achterhoek

About the author