+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Familieweekend weg? Tips!

Heb je dus zin om er weer even tussenuit te gaan met je familie? Een gezellig weekendje weg met vrienden? Een teambuilding met overnachting? Of een teamweekend met je sportclub? Boek dan snel je weekend in onze groepsaccommodatie in de Achterhoek. We hebben nog wat paar plekjes voor in maart en april. En Hemelvaart is vrij gekomen. En ook in het najaar hebben we nog weekenden beschikbaar.

 

Paar tips om te doen tijdens je weekend weg bij ‘t Lohr:

 

  • Ga overdag lekker wandelen door het naastgelegen bos, of langs de Oude IJssel in recreatiegebied Engbergen. We hebben verschillende wandelroutes voor jullie klaarliggen.

 

  • Organiseer een foute bingo-avond. Of doe een leuk groepsspel. Geen zin om zelf wat te maken? Kijken eens op groepsspellen.nl voor kant en klare quizzen en spellen. Ik heb hier zelf ook al eens een spel van gespeeld. Erg leuk!

 

  • Neem je zwemkleding mee, want ons zwembad kun je altijd in. Overdekt en verwarmd, heerlijk!

 

  • Naast een groepsaccommodatie hebben we ook een pitch en putt golfbaan en een voetgolfbaan. Hoe leuk om een ronde (voet)golf te doen! Lekker dichtbij en het golfen kan ook als je het nog nooit hebt gedaan. Het is een korte golfbaan en je krijgt er een uitleg bij vooraf.

Groepsaccommodatie Achterhoek

About the author