+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Weekend weg met familie

Weekend weg met familie

Groepsaccommodatie ’t Lohr is een ideale vakantieboerderij in de Achterhoek voor een weekend weg met familie! Voor families van 12 personen tot zelfs 75 personen.

Ruime en schone groepshuizen

Alles is bij ons gelijkvloers. Dus geen gevaarlijke trappen voor de kinderen en ook opa en oma kunnen makkelijk mee. In de ruime woonkamer kunt u met z’n allen terecht: gezamenlijk eten, spelletjes doen of uitgebreid bijkletsen. In de badkamers zijn meerdere toiletten, douches en wastafels en er is een aparte invalidenbadkamer. Opa en oma of andere stellen kunnen apart slapen op een twee persoonsslaapkamer. Gezinnen kunnen gemoedelijk samen in een grote kamer. Maar misschien willen de neefjes en nichtjes wel samen op die grote slaapkamer slapen?

Rustige locatie met veel ruimte


Onze groepsaccommodatie is van oorsprong een boerderij. Vanaf 2003 is die helemaal omgebouwd tot het huidige recreatiebedrijf, met groepsaccommodaties, zwembad en een golfbaan. De accommodatie ligt in Voorst, een kleine buurtschap in de Achterhoek. De Achterhoek staat bekend om zijn groen, rust en ruimte. En dat zien jullie terug bij ’t Lohr. U verblijft naast het bos en middenin een wandel- en fietsgebied. Zonder drukke weg in de buurt is het heerlijk stil en ’s nachts lekker donker.
We hebben drie verschillende groepsaccommodaties, die ook gezamenlijk afgehuurd kunnen worden. Elke accommodatie heeft volop privacy met een eigen ingang, eigen terras, eigen speelveld en een eigen kota. Dus mocht er tegelijkertijd met u nog een groep verblijven, dan heeft u daar geen last van. Om de accommodaties heen is er veel ruimte en vrij uitzicht over de weilanden, het bos en de golfbaan.

Veel te beleven

Vervelen tijdens uw weekendje weg hoeft zeker niet. Er is genoeg te beleven in de omgeving. Op ons eigen terrein is ook heel veel te doen:

-overdekt en verwarmd zwembad
-binnen speelruimte met tafelvoetbal, tafeltennis, darten, poolbiljart
-voetbalvelden, volleybalveld
-trampolines
-speeltuintje
-houten blokhut voor een kampvuur
-bos en wandel- en fietspaden direct voor de deur
pitch & putt, par-3 golfbaan en voetgolfbaan.

Keuken en catering

Elk groepsverblijf heeft een eigen keuken met meerdere koelkasten, een groot fornuis, een grote oven en afwasmachine. Boodschappen kunt u laten bezorgen of zelf meenemen. U kunt dan uw maaltijden zelf verzorgen.
Wilt u liever iets meer tijd besteden aan uw familie, in plaats van aan koken? Wij ontzorgen u graag door het ontbijt te regelen of een lunchbuffet te maken. De eerste avond kunnen we een makkelijke maaltijd klaarzetten. Erg handig als de familieleden een voor een binnen komen druppelen. Of we zorgen voor een compleet dinerbuffet.

 

Wilt u nog meer ideeën om van het familieweekend een succes te maken? We hebben nog diverse tips voor uitjes in de omgeving en activiteiten om te doen tijdens het weekend weg.