+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Vakantieboerderijen

Op het recreatieterrein van ´t Lohr vindt u één van de mooiste vakantieboerderijen van Nederland. Deze ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens en is voorzien van alle moderne faciliteiten. Wij beschikken over een drietal accommodaties voor groepen van 25 tot 75 personen. Hier vindt u onder meer een televisie, een dvd-speler en een magnetron. Liefhebbers van voetbal en volleybal komen bij ons volledig tot hun recht. Daarnaast mogen de gasten gratis gebruik maken van het overdekte en verwarmde zwembad.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het gebruik maken van één van de vakantieboerderijen in Nederland, kunt u nergens beter terecht dan bij ´t Lohr. Tijdens uw verblijf heeft u nergens omkijken naar en komt u volledig tot rust. Het zal u goed doen om te horen dat er Finse barbeque kota´s voor u klaar staan. In de nabije omgeving kunt u onder meer gaan kayakken, abseilen of mountainbiken.

Stop uw zoektocht naar vakantieboerderijen en klop voor overige informatie aan bij ´t Lohr. Wij helpen u graag verder. Deze website biedt u alvast een overzicht van onze mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; Luxe groepsaccommodatieGroepsvakantieGroepshuisFamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederlandVakantieboerderijen.