+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Groepsaccommodatie Nederland

Op het recreatiegebied van ´t Lohr vindt u de meest unieke groepsaccommodatie van Nederland. De accommodatie bevindt zich in een prachtig wandelgebied waar tal van activiteiten ondernomen kunnen worden. Hier is dan ook voor ieder wat wils. Wij beschikken over een drietal accommodaties die allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een televisie, dvd-speler en een magnetron. U hoort het al: bij ´t Lohr heeft u nergens omkijken naar.

Wanneer u kiest voor onze groepsaccommodatie in Nederland op de grens met Duitsland beleeft u een onvergetelijke tijd. Liefhebbers van onder meer voetbal en volleybal komen op ons terrein volledig tot hun recht. De mogelijkheden om uw verblijf door te brengen bij ´t Lohr zijn eindeloos. Want wat dacht u van mountainbiken, abseilen of kayakken? Het zal u goed doen om te horen dat de gasten ook gratis gebruik kunnen maken van ons overdekte en verwarmde zwembad.

Wilt u meer weten over onze groepsaccommodatie in Nederland? Kijk dan eens verder op deze website en sta versteld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; VakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantieGroepshuisFamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederland.