+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Lastminute weekend weg in mei

Vakantiehuis 15 personen

Lastminute met een groep een weekendje weg?

Wilt u een weekendje weg met een groep? Op korte termijn? Zoek dan niet verder en kom naar ’t Lohr voor een gezellig verblijf met uw familie, vrienden of uw team. In mei zijn er nog enkele weekenden beschikbaar. Boek in april nog snel voor mei 2019 en ontvang eenmalig €100,00 korting!!

Groepsaccommodatie met veel vertier

Recreatie ’t Lohr is een landelijk gelegen groepsaccommodatie met veel vertier op het terrein zelf. De huiskamer is uitermate geschikt voor een gezellig samenzijn. Gezellig samen ontbijten of dineren. En wat te denken van een avondje gezelschapspellen en goede gesprekken op de bank bij de haard onder het genot van een glas wijn. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook buiten op het terras, met een heerlijk uitzicht richting het bos of over de weilanden. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in het overdekte zwembad, op de trampoline of op het speelveld met voetbaldoeltjes, volleybalnet en tafeltennistafel. Op de koudere avonden verhuist u naar uw knusse finse kota. Dit is een houten blokhut, met in het midden plek voor een vuurtje.

Korte golfbaan

Naast de groepsaccommodatie heeft de familie Piepers-Schieven een korte golfbaan. Hier kan iedereen een balletje slaan, ook als u nog geen golf ervaring heeft. U mag direct de baan in. Wilt u toch wat uitgebreider les vooraf, dan kunt u ook een golfclinic boeken. Ook leuk is het om een partijtje voetgolf of bubble voetbal te doen, dit wordt ook aangeboden.

Prachtige omgeving

Het groepsverblijf ligt in de mooie, groene Achterhoek. Dit gebied staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. ’t Lohr is hiervoor een prima uitvalsbasis, direct aan de grens met Duitsland. Sinds enkele jaren zijn er prachtige wandel- en fietspaden aangelegd in het recreatiegebied Engbergen. Het groepshuis ligt aan de rand van dit mooie gebied, wat veel te bieden heeft voor jong en oud. Van wandelen, kanoën tot fietsten. Een alpacaranch, manage en kinderboederij. Een blotevoetenpad, bijenstal, molen, openluchttheater en golfbaan. En niet te vergeten de verschillende terrassen en restaurants.

About the author