+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Familieweekend in de Achterhoek

Lohr voorst gelderland

Wat is er leuker dan er even een weekendje tussenuit met familie of vrienden?

We doen het zelf ook elk jaar. Zowel met de familie als met de vrienden. Een heerlijke familieweekend of vriendenweekend weg. Eerst wordt er een weekend geprikt, waarop de meesten kunnen. Een kleine afvaardiging mag dan het weekend gaan regelen. Als eerste de accommodatie. Waar gaan we naar toe? Welke omgeving willen we graag zitten? Blijven we in de mooie Achterhoek of toch iets verder weg? Hoeveel slaapkamers moeten er in de groepsaccommodatie zijn,  welke faciliteiten willen we er graag bij hebben? Is het groepsverblijf nog beschikbaar het weekend dat we willen? Is er eenmaal een geschikte groepshuis gevonden, dan kan de voorpret beginnen! Meestal regelen we van te voren al wat activiteiten. En aangezien we al de nodige weekenden hebben gehad, hebben we al van alles gedaan.

 • Wandeltocht in het donker (kun je zo spannen maken als je zelf wil)
 • Grappige quiz, met vragenrondes en lachwekkende doe opdrachten
 • Thema weekend: Back to the 90’s!
 • Spelletjes avond met twister, risk, colonisten, pokeren, etc.
 • Gourmetten
 • (Kerst)markt bezoeken
 • Zwemmen met de kids
 • Escape room
 • Wandelen
 • Golfen op een pitch en putt baan (golfen voor iedereen) of voetgolfen.
 • Gewoon lekker samen zijn

Weekendje weg naar groepsaccommodatie ’t Lohr?

Bij ’t Lohr hebben we gezellige groepshuizen, geschikt voor groepen vanaf 15 tot 75 personen. Erg comfortabel, voor een mooie prijs. Interesse om te komen of geboekt? Vraag ons dan gerust wat er zoal bij ons en in de omgeving te doen is. We hebben voor elke groep leuke tips, want in de Achterhoek is er naast de prachtige omgeving van alles te doen en te beleven. Zo wordt het vast een heerlijke familieweekend!

Genieten groepsaccommodatie achterhoek voorstgroepsaccommodatie met zwembadTerras groepshuis 20 personen Gelderland

About the author