+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Corona en een groepsaccommodatie in de Achterhoek. Wat is er mogelijk qua verblijf?

De Corona crisis houdt helaas lang aan. Waar we normaal gesproken veel grote families, vriendengroepen en schoolkampen ontvangen in onze groepsaccommodatie, is dat nu vaak niet mogelijk of is het niet gewenst. Toch zijn er best wat alternatieve mogelijkheden. Met of zonder overnachting! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. De maatregelen veranderen geregeld. Wij houden dit goed in de gaten. We leggen graag uit wat er op dat moment mogelijk is. Wilt u boeken voor volgend jaar? Maar twijfelt u nog? Misschien kunnen we samen tot een oplossing komen waardoor u wel alvast kunt boeken. Of neem vast een optie voor Kerst of oud en nieuw!

 

Familieweekend in vakantiehuis

Op dit moment (begin november) is het alleen mogelijk om met het eigen huishouden te verblijven in onze vakantiehuizen. We kunnen niet naar het buitenland op vakantie, maar willen er toch graag even uit. Landelijk en rustig gelegen, veel ruimte zowel binnen als buiten, naast een bos. Het huis is misschien wat groter dan een huisje op een bungalowpark, maar dat is juist misschien wel even lekker.
Mochten er in december wat versoepelingen komen dan kun je misschien wel met twee gezinnen komen! Wat zou dat fijn zijn met kerst of met oud en nieuw!! Toch fijn de feestdagen samen doorbrengen. Met genoeg ruimte.
U kunt bij ons terecht voor een weekend, een midweek, een week. Of misschien nog langer. Wellicht moet u thuiswerken, maar is het te druk in huis. In onze accommodatie is het prima te combineren, aangezien er genoeg slaapkamers/werkkamers zijn.

 

Trainingslocatie in de groepsaccommodatie

Heeft u een ruime locatie nodig voor een noodzakelijke training of bijeenkomst? Dit kunnen we faciliteren. Zeker als de maatregelen versoepelen, zijn we een geschikte vergaderlocatie met veel privacy.
Misschien is de schoollocatie enigszins aan de krappe kant? Plan bijvoorbeeld de examentraining buiten de school. Onze accommodatie heeft ruimte voor meerdere klassen.

 

Jeugdactiviteiten en schoolkampen, in de vorm van een dagprogramma

Georganiseerde jeugdactiviteiten en schoolkampen mogen nog steeds doorgang vinden. Met overnachting erbij is wellicht nog spannend, maar wat te denken van een dagprogramma. Een mooie locatie, genoeg ruimte. Veel plek voor spellen, zowel binnen als buiten. Er zijn mooie combinatie te maken met de korte (voet)golfbaan.  Even het gevoel om er toch uit te zijn!

eetkamer groepshuis achterhoek

About the author