+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Groepshuis

Op het terrein van ´t Lohr staat een uniek groepshuis waar sinds 2005 vele groepen een unieke vakantie hebben doorgebracht. Tijdens een verblijf bij ´t Lohr ontbreekt het u aan niets en heeft u werkelijk nergens omkijken naar. Wij beschikken over drie groepsaccommodaties die allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten. Het zal u goed doen om te horen dat de groepen die bij ons verblijven gratis gebruik kunnen maken van het overdekte en verwarmde zwembad.

Het groepshuis van ´t Lohr ligt in een prachtig natuurgebied op een steenworp afstand van de Duitse grens. Hier vindt u volop rust en ruimte. Er zijn tevens tal van activiteiten te ondernemen. Wat dacht u van golfen, boogschieten, abseilen, mountainbiken of kayakken? U hoort het al: wij bieden werkelijk voor ieder wat wils. Het zal u tevens goed doen om te horen dat we inmiddels ook beschikken over een familiegolfbaan. Hier kunt u gebruik van maken, zonder dat u een golf vaardigheidsbewijs nodig heeft.

Wilt u meer weten over het groepshuis van ´t Lohr waar wij u graag verwelkomen? Dan raden wij u aan eens verder te kijken op deze uitgebreide website.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ook eens de volgende pagina’s; FamilieweekendKampeerboerderijVakantieboerderijGroepshuizenGroepsverblijvenGroepsaccommodatie nederland,VakantieboerderijenLuxe groepsaccommodatieGroepsvakantie.