+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Onderhoud in en rondom de accommodaties

Vernieuwingen  en onderhoud in en rondom de groepsaccommodaties

De winter is altijd een iets rustigere periode. Maar dat wil niet zeggen dat we stil hebben gezeten, integendeel! Met name afgelopen winter hebben we het nodige aan onderhoud en vernieuwing in onze accommodatie gedaan.

Onderhoud binnen in de accommodatie

Allereerst zijn we begonnen met wat onderhoud binnen. We hebben in Antje in Berta een wand in de woonkamer verandert. De televisie staat niet meer op een ‘ouderwets’ kastje maar op een schouwtje. Dat voelt gelijk wat knusser. Verder hebben we waar nodig plafonds en muren een nieuw likje verf gegeven. Op de badkamers is nog het meeste gebeurd. Bij zowel Antje en Berta is er een wand vernieuwd op de invalidenbadkamer. En alles is opnieuw gekit. Na al het geklus zijn we er met de grote schoonmaak doorheen geweest. Alles extra schoon en fris en de vloeren zijn opnieuw in de was gezet.

Nieuwe achterwand invalidenbadkamer

Nieuwe daken

Het grootste project van deze winter waren de daken. Op enkele schuren op ons terrein zat nog asbest. En de daken van de groepsaccommodatie waren ietwat veroudert. We hebben alles eraf gehaald en nieuw bedekt. Tussen alle stormen en regenbuien door was dit een enorme klus. Gelukkig is het allemaal gelukt zonder al te veel (water)schade. En zijn ze nu met de afwerking bezig. Denk daarbij aan windveren, dakgoten, opruimen, etc.

Leveren van nieuwe dakplaten voor op de groepsaccommodatie

De buiten faciliteiten

Nu de daken en het onderhoud binnen zo goed als klaar zijn, gaan we buiten verder. De tuinen en bordes worden weer netjes gemaakt. Stukken van het speelveld die beschadigd zijn door de hoogwerker voor het dak worden gevreesd en opnieuw ingezaaid. We hebben een tweede speelveld erbij. Er komen nieuwe goaltjes op de twee speelvelden. Het overdekte beachvolleybalveld is weggehaald. Dat wil zeggen niet de hele ruimte, maar het zand is eruit gehaald. Voorheen was dit een dichte ruimte, zonder ramen. Er zijn nu ramen in gemaakt. Dus wat meer daglicht! We gaan hem nu inrichten als multifunctionele speelruimte. Hierin is ruimte om overdekt activiteiten te doen. En we zitten er een voetbaltafel neer, een tafeltennistafel en een hangen een dartbord neer. Verder zal er ruimte zijn om te zitten en te chillen. Als deze ruimte af is, volgen zeker nieuwe foto’s! Eerst snel door met klussen!

 

About the author