+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Hoe wij omgaan met de Corona-crisis

Corona-crisis

Een nieuwe werkelijkheid waar we allemaal in leven de laatste weken…. Iedereen wordt getroffen door de Corona-crisis. Iedereen heeft er op zijn manier mee te maken. Niemand kan er omheen.

Persoonlijk

Gelukkig is er bij ons tot nu toe niemand persoonlijk getroffen en zijn we nog allemaal gezond! En wat een voorrecht dat we op zo’n mooie en rustige plek wonen! Dat besef en dankbaarheid hiervoor, wordt nu in deze tijd nog vele malen groter. We kunnen veel naar buiten. De ruimte is er genoeg. En een wandeling of een fietstochtje brengt ons gelijk in het bos. Of op hele mooie plekjes in onze naaste omgeving.

Ons bedrijf – groepsaccommodatie en golfbaan

Ons bedrijf wordt helaas wel zwaar getroffen. De groepsaccommodatie zit voorlopig dicht, op last van de noodverordening van de veiligheidsregio. Ook onze (voet)golfbaan is gesloten, net als de horeca in het clubhuis. We waren net klaar voor het seizoen. Zin om weer al onze gasten te gaan ontvangen. Maar helaas is het nu helemaal stil…. De winter hadden we gebruikt voor vooral twee dingen: de overname van het bedrijf (Danny en Nienke hebben het officieel overgenomen van Marinus en Netty) en groot onderhoud. Alle daken met asbest zijn verwijderd en hebben plaats gemaakt voor nieuwe daken. Twee grote investeringen. Deels gedaan met een mooie seizoen in het vooruitzicht. Dat loopt nu toch even anders. Helemaal geen inkomsten meer, wel de vaste kosten die doorlopen.

Maar we gaan door

Toch zitten we niet bij de pakken neer. We gebruiken de tijd die over is om alles nog beter af te werken.

  • De windveren waren nog niet helemaal klaar, daar hebben we nu de tijd voor.
  • Het beachvolleybalveld wordt omgetoverd tot multifunctionele overdekte speelruimte
  • Er komt een extra speelveld bij met doeltjes
  • Antje krijgt een tweede terras erbij, met meer privacy en een mooi uitzicht
  • De buitenverlichting is aangepast
  • Groot onderhoud op de golfbaan
  • Nieuw boekings/reserveringssysteem voor de groepsaccommodatie
  • Nieuwe website voor de golfbaan

En zo zijn er altijd nog dingen die op het lijstje staan en komen we vast niet overal aan toe. Want ook het contact met groepen die gereserveerd hebben voor hun familieweekend of schoolkamp gaat zeker door. Wat doen we? Afwachten, annuleren, verzetten, omboeken? Wat zijn de mogelijkheden? Voor alle partijen een lastige situatie. We proberen er met iedereen zo goed mogelijk uit te komen. En dat lukt tot op heden goed. En hoe gaat het als de maatregelen worden versoepeld? Wat zijn bij ons de mogelijkheden? We zijn volop bezig met diverse protocollen en ideeën.

En ondanks alles genieten van de kleine dingen

Verder hebben we natuurlijk een jong gezin. Normaal gesproken zijn we in deze tijd van het jaar veel aan het werk en maken we lange dagen. Maar de gedwongen sluiting geeft ons wel wat meer mogelijkheden om met ons gezin samen op te trekken. Waar  normaal een van ons vaak in de avonden nog moet werken, eten we nu standaard met z’n vieren. En we nemen  de tijd om na het eten nog even samen te wandelen of te fietsen. En de zondagen samen vrij. Dat komt niet vaak voor. Dus nu genieten we daar volop van.

Al kunnen we ook niet wachten om zo snel mogelijk wel weer die avonden en zondagen te gaan werken!! Want dat zou betekenen dat we u weer mogen ontvangen!

 

 

About the author