+31 (0)315 631697 info@hetlohr.nl Lohrpad 2 7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)

Ruim vakantiehuis voor gezin te huur

Groepsaccommodatie 15 personen

Vakantiehuis voor gezinnen

Door het corona-virus mogen wij onze groepsaccommodaties niet verhuren aan groepen. Maar we kunnen het wel aanbieden als vakantiehuis voor een gezin. De voorwaarde is dat het een gezin is bestaande uit slechts 1 huishouden. U kunt met 2 personen komen, maar ook met 10, zolang het maar 1 huishouden is.

Landelijk gelegen

Wilt u even ontsnappen aan de waan van alle dag? Even het eigen huis uit? Wij zijn heel landelijk en rustig gelegen. Er is veel buitenruimte om het vakantiehuis. Met onder andere een trampoline, tafeltennistafel, voetbal/speelveld en een speeltuin. Bovendien ligt Voorst aan de rand van Engbergen en het Duitse bos Hardenberg. Een gebied met veel wandel- en fietspaden. In in 200 meter staat u in het bos.

Ruim vakantiehuis

De accommodatie wordt normaal verhuurd aan groepen. Nu kunt u er met uw gezin gebruik van maken. Dat betekent dat u heerlijk veel ruimte heeft! Allemaal een eigen slaapkamer. Tegelijkertijd kunnen douchen. Een eigen keuken, die van alle gemakken is voorzien. Plek voor iedereen op de bank. Maar het is niet zo groot dat het ongezellig is. En een heerlijk eigen buitenterras, met daarbij een finse kota om een vuurtje in te stoken.

Weekend weg, midweek of week

Wilt u een weekend weg, een midweek, of misschien zelfs een hele week. Het is allemaal mogelijk. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Weekend van vrijdag t/m zondag  is €500,00
Lang weekend van vrijdag t/m maandag is €550,00
Midweek van maandag t/m vrijdag is €450,00
Week van maandag t/m zondag of maandag is €750,00
Onze prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting.

Vakantiehuis 15 personenVakantiehuis 20 personen gelderland

 

About the author